Επιλογή Ευθύνης: «Ο κ. Παπαδούλης ψάχνει για άλλοθι και εφευρίσκει ίντριγκες και καταχθόνια σχέδια»

Η παράταξη Επιλογή Ευθύνης με ανακοίνωσή της – απάντηση στον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Απόστολο Παπαδούλη, αναφέρει:

KEN 728X100

Σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή απρόκλητη και με ισχυρή δόση περιαυτολογίας και αλαζονείας επίθεση του κ. Παπαδούλη σε βάρος της παράταξής μας, η δημοτική ομάδα της «Επιλογής Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» επισημαίνει τα εξής:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σ’ έναν άγονο κύκλο αντιπαράθεσης με τον κ. Παπαδούλη. Δεν απάντησε, άλλωστε, στην ανακοίνωσή μας, η οποία εξάλλου δεν επιδέχεται παρερμηνεία. Απλά φρόντισε -με καθυστέρηση ώστε να συμπέσει με τη σημερινή μέρα…- να κάνει σαφές ότι δεν έχουμε την ίδια στόχευση.

Η δική μας αγωνία είναι πώς θα συμβάλουμε, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί την τελική μάχη, για να φύγει τα μαύρο σύννεφο από την πόλη. Γι’ αυτό και παραμερίσαμε κάθε θεμιτή -αφού εμείς δεν επιλέξαμε όλα αυτά τα χρόνια την ασφάλεια της σιωπής- προσωπική φιλοδοξία. Η δική του αγωνία, όπως φαίνεται πια, είναι σε ποιους θα φορτώσει την ευθύνη για τυχόν αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ίδιο. Και εφευρίσκει συνωμοσίες, ίντριγκες και καταχθόνια σχέδια.

Ας ελπίσουμε πως θα το ξανασκεφτεί στον ελάχιστο πολιτικό χρόνο που μένει. Το οφείλει, όπως άλλωστε το οφείλουμε όλοι μας, στην πόλη και στους συμπολίτες μας».

error: Content is protected !!