Σε δυναμική τροχιά το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου 

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δυναμικά μπαίνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο «στίβο μάχης» της Β’ Εθνικής, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την αντρική αγωνιστική ομάδα.

KEN 2

Πρόκειται για τους:

Τερματοφύλακας 

Ζαχαρής Γιώργος. ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1999

Περιφερειακοί 

Λιβογιάννης Παναγιώτης. ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1999

Αναστασόπουλος Σπύρος. ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1982

Βλαχογιάννης Κωνσταντίνος.  ΚΟΠΙ, Γ.Σ. Ηλιούπολη γεν. 1995

Γεωργάκης Βαγγέλης. Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, Πύρρος Ιωαννίνων, Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 1974

Μιχαλόπουλςο Γεώργιος. Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 2000

Ξιάρχος Ανδρέας. Τρίτωνας Αμαρουσίου, Μύλων Νέας Σμύρνης, Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 1991

Μικρομάστορας Παντελής. Τρίαινα Βούλας, ΝΟ Σύρου γεν. 1995

Φουνταριστοί

Μαρίνης Νίκος: Μακεδονικός, Οξυγόνο γεν. 1994

Παλάσκας Αργύρης: ΟΕΑ ΝΑΒ 1974 

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι δε θα αναφερθεί στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε μπροστά με μία νέα προσπάθεια που όπως είπε «γίνεται από το μηδέν και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις, ώστε να βρεθεί ο σωστός δρόμος για τις επόμενες κατηγορίες». Ευχαρίστησε τους παίκτες που αφιλοκερδώς δέχθηκαν να φορέσουν το σκουφάκι της Νίκης Βόλου και να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική. Ο κ. Φάτσης, ευχαρίστησε τον Χάρη Μαγγιώρη από τον Σύλλογο στο Μαρούσι, τον Δημήτρη Κύρκο έφορο του Γ.Σ.Ηλιούπολης, τον Σωτήρη Καλογήρου βετεράνος πολίστας, ο οποίος ως εξωτερικός συνεργάτης θα αναλάβει το marketing του τμήματος.

Ο κ. Φάτσης, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο του προπονητή Νίκου Κωνσταντέλια που ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του, αλλά και στο έργο των κ.κ. Ηρακλή Κοσκινά εφόρου του τμήματος και Λάπρου Τσώλη. Μάλιστα όπως είπε «Από την παλιά ομάδα έχουν μείνει μόνο τα σκουφάκια κι αυτά όχι όλα. Εμείς είμαστε εδώ. Ο άγγελος της Νίκης είναι τυπωμένος στην καρδιά και στο μυαλό μας. Δε βάζουμε αυτοκόλλητα όπως άλλοι. Το πόλο της Νίκης Βόλου είναι εδώ».

Ο προπονητής του τμήματος Κωνσταντέλιας Νίκος, δήλωσε ότι ξέρει ποια είναι η ευθύνη κι όπως είπε «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση στο μηδέν ή και υπό του μηδενός. Αλλά για να βάλεις σωστές βάσεις, ίσως χρειάζεται να ξεκινήσεις από το μηδέν. Δεν είχα κανένα ενδοιασμό να αναλάβω αυτό το έργο. Είμαστε εδώ για τη Νίκη Βόλου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον έφορο, γιατί είδα ότι πρόκειται για ανθρώπους που μπορώ να εμπιστευτώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Νίκης που με συμπεριέλαβε με αγάπη. Ξεκινάμε ένα πολύ δύσκολο έργο».

Ο κ. Κωνσταντέλιας πρόσθεσε ότι οι ακαδημίες του τμήματος έχουν περί στα 10 παιδιά και βασιζόμενο το τμήμα στις ακαδημίες και στους αθλητές, στόχος είναι να προχωρήσει μπροστά. 

Να σημειωθεί ότι ήδη η αντρική ομάδα έδωσε το πρώτο της φιλικό, ενώ όπως τόνισε «Στόχος είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική που φέτος έχει αρκετά δύσκολες ομάδες κι είναι η πιο δύσκολη τα τελευταία 10 χρόνια. Θα παλέψουμε να έχουμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει».

Ο έφορος του τμήματος πόλο Ηρακλής Κοσκινάς αφού ευχαρίστησε και τον έφορο του Γ.Σ. Ηλιούπολης Δημ. Κύρκο και τον Στ. Βούλγαρη για τη βοήθεια στο τμήμα, δήλωσε ότι «Στήνουμε το τμήμα από την αρχή. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι το τμήμα όπως πρέπει κι όπως είπε κι ο προπονητής, στόχος είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Γεωργάκης.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ». Ο Βαγγέλης Γεωργάκης συμπλήρωσε ότι «Προσφερθήκαμε να παίξουμε, γιατί μας αρέσει το πόλο και είναι μεγάλη ανταμοιβή που παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, τη Νίκη Βόλου. Παίζουμε σε μια ανταγωνιστική κατηγορία. Κάθε εμπόδιο λένε ότι είναι για καλό και κάθε νέα αρχή σε οδηγεί σε κάτι καλύτερο».

Κλείνοντας ο Σωτήρης Καλογήρου, εξωτερικός συνεργάτης υπεύθυνος για το marketing, βετεράνος πολίστας, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης κι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ανέφερε ότι ο Βόλος αδικείται ως πόλη, όσον αφορά στο κομμάτι της υδατοσφαίρισης, προσθέτοντας ότι μέσα από το brand name του Συλλόγου, θα έρθει η ανάπτυξη στην υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. 

error: Content is protected !!