Στηρίζουν Γούλα για δήμαρχο Λαρισαίων 65 στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και δηλώνουν αντίθετοι για Καλογιάννη

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

65 μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παίρνουν θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Γούλα για τον δήμο Λαρισαίων, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφουν οι Γρηγόρης Κουτσομάρκος και Ναπολέων Παλάντζας.

KEN

Καθιστούν δε σαφές ότι είναι αντίθετοι με την στήριξη που παρέχει το ΚΙΝΑΛ στον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σε προγενέστερη επιστολή μας προς το Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής που είχε επισκεφτεί τη Λάρισα, είχαμε επισημάνει πως είναι αδιανόητη η οιαδήποτε συνεργασία ή πρόθεση συνεργασίας σε πολιτικό επίπεδο με όσους επένδυσαν στα ψέματα και στις αυταπάτες και που συνεχίζουν και σήμερα να λοιδορούν και να συκοφαντούν τη Δημοκρατική Παράταξη.

Τονίζαμε επίσης, πως το Κίνημα Αλλαγής οφείλει και πρέπει να πορευτεί αυτόνομα στις επόμενες εκλογές αναζητώντας τον επί κεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο και συγκροτώντας αυτοδιοικητική παράταξη που θα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτές.

Εκφράσαμε επίσης την άποψη πως η επανάληψη μιας επιλογής που έγινε από μερίδα τότε στελεχών μας το 2014, κάτω από διαφορετικές πολιτικές και κομματικές συνθήκες για το πολιτικό μας φορέα, σήμερα στερείται προοπτικής, είναι ετερόκλητη και ανεδαφική, αλλοιώνει τη φυσιογνωμία μας και στοχεύει στον εγκλωβισμό και στη λεηλασία του Κινήματος Αλλαγής.

Η βιασύνη που διέκρινε το Κίνημα Αλλαγής να ανακοινώσει τη στήριξη στον εν ενεργεία Δήμαρχο της πόλης μας και στη Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ γνώριζε την ανακοινωθείσα υποψηφιότητα του πρώην Πρύτανη του ΤΕΙ Παναγιώτη Γούλα, φανερώνει προαποφασισμένες επιλογές αλλά σε λάθος κατεύθυνση κατά την εκτίμησή μας.

Πιστεύουμε ότι η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γούλα πληρεί τις προϋποθέσεις και φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τη δημιουργία μιας ισχυρής ανεξάρτητης υπερκομματικής αυτοδιοικητικής παράταξης με αναφορά στο κέντρο, το μεσαίο χώρο δηλαδή και με τη δυνατότητα να επεκταθεί και να καλύψει τον ευρύτατο δυνατό πολιτικό χώρο που θα επιβάλλει, το γόνιμο διάλογο, τη συνεννόηση και ακολούθως τη συνεργασία για την αντιμετώπιση των καίριων και σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η πόλη και οι συμπολίτες μας.

Η πόλη μας δεν αντέχει τη πόλωση και το διχασμό, δεν μπορεί να δίνει μάχες χαρακωμάτων, δεν πρέπει να πορεύεται με έχθρα.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις ώστε στο Δήμο μας να κυριαρχήσει ένα αξιακό πλαίσιο και μια προγραμματική αξιοπιστία  που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας μακριά από καιροσκοπικές επιλογές και ιδιοτελή παζάρια».

 

error: Content is protected !!