Αξιοποίησε το ΕΣΥ για να έχει πρόσβαση σε ιδιωτική κλινική…

milonas

Συνέβη και αυτό. Ηλικιωμένη από την Σκόπελο το απόγευμα του Σαββάτου επικαλούμενη πόνο στο ισχίο ενεργοποίησε το ΕΚΑΒ στο Βόλο. Αν και το περιστατικό δεν θεωρούνταν «ζωής και θανάτου», παρόλα κινητοποιήθηκε άμεσα θαλάσσιο ταξί για να την παραλάβει. Η ίδια είπε στους υπευθύνους να κάνουν και μία στάση στην Σκιάθο για να παραλάβουν την κόρη της, που την ήθελε κοντά της. Έτσι κι έγινε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την περίμενε στο λιμάνι του Βόλου για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Με έκπληξη όμως οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη παρά την έκκληση των γιατρών, αρνούνταν πεισματικά τη νοσηλεία στο «Αχιλλοπούλειο» λέγοντας ότι είναι καλά. Τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της παρέμεναν για αρκετή ώρα εκτός Νοσοκομείου, αρνούμενες να μεταβούν στο τμήμα επειγόντων μέχρι που οι τραυματιοφορείς έκπληκτοι είδαν ασθενοφόρο… ιδιωτικής κλινικής να παραλαμβάνει από το Νοσοκομείο για την κλινική, μάνα και κόρη.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος πληρώνει τα σπασμένα, καθώς στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποίησαν το ΕΣΥ για να έχουν πρόσβαση σε ιδιώτη.
Το κόστος του θαλάσσιου ταξί ειρήσθω εν παρόδω το πληρώνουμε εμείς, οι φορολογούμενοι πολίτες…

Facebook Comments