ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο τραγουδοποιός και συνθέτης Γιώργος Περού στην «Περισπωμένη»

stergiou
fotou
728x110 3

Ο Γιώργος Περού το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου κάνει μια στάση στην «Περισπωμένη» στην αγκαλιά του του Παγασητικού μέσα στην πόλη του Βόλου για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο από την ελληνική παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι έως το σήμερα.

728X100

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Σογιούλ θα μπλέκουν θεματικά με τραγούδια των Τσιτσάνη, Άκη Πάνου αλλά και των Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Δοσμένα πάντοτε με τον δικό του τρόπο, λιτά και ανθρώπινα ξετυλίγει το κουβάρι των τραγουδιών δίνοντας έμφαση και σημασία στην βαθύτερη λειτουργία του τραγουδιού ώστε να φτάνει στα χείλη και τις καρδιές των ανθρώπων και να τραγουδήσουμε όλοι σαν μια παρέα.

Ο Γιώργος Περού είναι νέος τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει κυκλοφορήσει ένα album με δικά του τραγούδια με τίτλο «Δύο Κόσμοι» και έχει γράψει μουσική και τραγούδια για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (Οι 12 Ένορκοι, Εκτός Ύλης κ.α.).

Υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός, το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη και το «Χθες το Βράδυ» του Κώστα Γιαννίδη.

‘Ώρα έναρξης: 22.00
Διεύθυνση: Πλαστήρα Νικολάου 4, Βόλος
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 24210 24133 και 6932304051

error: Content is protected !!