Συναντήσεις Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου με Κούλογλου και Χριστοδουλάκη

Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιο Κούλογλου είχαν μέλη της Επιτροπής Αγώνα την Παρασκευή το απόγευμα, προκειμένου να του θέσουν εκ νέου το θέμα της καύσης απορριμμάτων στο Βόλο. Να σημειωθεί ότι ο κ. Κούλογλου είχε ενημερωθεί από μέλη της Επιτροπής για το θέμα σε προηγούμενη επίσκεψή του στην πόλη και είχε δεσμευτεί ότι θα επιδίωκε να ενημερωθεί περισσότερο, κάτι που – όπως παραδέχτηκε – δεν έχει κάνει ακόμη. Τα μέλη της Επιτροπής του ζήτησαν την προσωπική του παρέμβαση στον πρωθυπουργό, προκειμένου να σταματήσει με πολιτική απόφαση η καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ.

KEN 728X100

Το ίδιο βράδυ μέλη της Επιτροπής Αγώνα συναντήθηκαν με το Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, που εκπροσωπούσε την κ. Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση του κόμματος. Αν και η συνάντηση ήταν εξαιρετικά σύντομη, του έθεσαν το πρόβλημα, τον ενημέρωσαν για το συλλαλητήριο της 16ης Μαΐου και του ζήτησαν να μεταφέρει στην κ. Γεννηματά το αίτημα για ενημέρωση των Βολιωτών σχετικά με τη θέση του ΚΙΝΑΛ για την καύση απορριμμάτων πανελλαδικά και τοπικά, αλλά και για τη σχετική θέση του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας.

Οι συναντήσεις της Επιτροπής με κομματικά στελέχη και υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογές θα συνεχιστούν και οι θέσεις τους θα ανακοινώνονται στην τοπική κοινωνία.

error: Content is protected !!