«Μαζί για τον Βόλο»: Καταγγέλουν τη δημοτική αρχή Μπέου για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

milonas

Για άλλη μία φορά επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής Βόλου εξαπολύει η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» αυτή τη φορά με αφορμή κονδύλι για την προμήθεια εοραστικού φωτισμού για την πόλη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Τι και αν τελείωσαν οι γιορτές, η απερχόμενη δημοτική αρχή συνεχίζει να ασχολείται με…λαμπάκια. Όταν τόσα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών παραμένουν ανοιχτά για αντιμετώπιση, στο Δήμο αντλούν 100.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό για τον εορταστικό φωτισμό του 2019. Λες και το σημαντικότερο ζήτημα της πόλης είναι να σπαταλούν χρήματα των δημοτών, για να φωτίσουν πάλι το κέντρο! Για τις περιφερειακές συνοικίες καμία μέριμνα. Για τις περιφερειακές ενότητες η λήθη και η παρακμή! Κατανοούμε την ανάγκη για εορταστικό  φωτισμό, αλλά το κονδύλι είναι μεγάλο και ρίχνει για άλλη μια φορά το βάρος στο κέντρο του πολεοδομικού συγκροτήματος, στοιχείο που αντιπροσωπεύει τη συνολικά άνιση πολιτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής μεταξύ κέντρου και περιφερειακών συνοικιών-υπόλοιπων δημοτικών ενοτήτων.

Όμως, το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ο χρόνος που επέλεξαν να εισάγουν το εν λόγω θέμα. Τη στιγμή που παρουσιάστηκαν τα ανησυχητικά στοιχεία της επιδημιολογικής μελέτης, η δημοτική αρχή ήταν επισήμως απούσα! Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά και ανησυχητικά ζητήματα της πόλης, αυτοί ασχολούνται με…λαμπάκια!

Facebook Comments