Με τον Μπαλτάκο στον Βόλο ο Πάνος Καμμένος

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με τον Τάκη Μπαλτάκο στο πλευρό του έφτασε σήμερα το πρωί στον Βόλο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

KENT 2

Οι δύο πολιτικοί πριν λίγες ημέρες συζήτησαν και το ενδεχόμενο εκλογικής τους συνεργασίας, ενώ αναμένεται να απευθύνουν κάλεσμα και  προς 45 πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός Βουλής.

Στις δηλώσεις τους μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛΛ. τόνισε ότι έχει στενή σχέση με τον Τ. Μπαλτάκο εδώ και χρόνια για να συμπληρώσει «η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί στο να μοιραστούμε ότι συμπολίτευση και αξιωματική αντιπολίτευση έχουν από κοινού αποφασίσει την παράδοση του ονόματος Μακεδονία, κάτι στο οποίο και οι δυο μας αντιτιθέμεθα. Κάναμε μια συζήτηση, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς και ξεκινήσαμε έναν διάλογο για το πως μπορούν να βρεθούν οι συνέργειες που θα οδηγήσουν σε μια κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία».

Από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος επισήμανε ότι χώρα χρειάζεται ένα κόμμα «το οποίο θα έχει έναν αμιγώς δεξιό χαρακτήρα. Είναι ένα κόμμα που λείπει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς υπάρχουν 45 πρώην Υπουργοί της Ν.Δ εκτός Βουλής. Εκείνο που εγώ θα ήθελα είναι να κάνουμε ένα ευρύτατο προσκλητήριο σε αυτούς τους υπουργούς. Όσοι εξ αυτών δεν θέλουν ή δεν μπορούν ΟΚ. Σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε για τη δημιουργία ενός ευρέος πατριωτικού μετώπου με σκοπό πλέον την προσπάθεια έτσι ώστε το όνομα της Μακεδονίας να μην περάσει στα χέρια των Σκοπιανών».

error: Content is protected !!