Ο Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την Ελένη Παπαθανασίου

Σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει: 

KEN 728X100

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την τιμητική βράβευση της Ελένης Παπαθανασίου-Αποστολάκη, μοναδικής γυναίκας, από τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης και τον εμβληματικό αρχηγό, πρόεδρο του ΣΕΠΚ,  κορυφαίο Παναγιώτη Γιαννάκη, στην πρόσφατη εκδήλωση του Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Παπαθανασίου-Αποστολάκη, ανήκει πάνω από 40 χρόνια στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Ως αθλήτρια, οδήγησε τον Ολυμπιακό μαζί με άλλες συναθλήτριές της επί σειρά ετών στην Α’ Εθνική κατηγορία, ενώ ως προπονήτρια, μαζί με τον Γιώργο Δεληκούρα, οδήγησαν την ομάδα μας στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τη μεγαλύτερη διάκριση όλων των εποχών για το βολιώτικο και το θεσσαλικό μπάσκετ.

Επίσης, στη δεκαετία του ’90 επί πέντε συνεχόμενες χρονιές οδηγούσε τις ομάδες των κορασίδων του συλλόγου στα τελικά των πανελληνίων πρωταθλημάτων, όπου ο Ολυμπιακός μας είχε κατακτήσει ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Εξάλλου, οδήγησε την Εθνική ομάδα των νεανίδων, όντας στο τεχνικό της επιτελείο στην 5η θέση της Ευρώπης. Ταυτόχρονα με την επιτυχημένη επαγγελματική της καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας, βοηθούσε και συνεχίζει να βοηθά πάντα τον Ολυμπιακό μας.

Χαιρετίζουμε την βράβευση της Ελένης Παπαθανασίου-Αποστολάκη από τον ΣΕΠΚ και τη συγχαίρουμε, ευχόμενοι να συνεχίσει να προσφέρει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις γνώσεις της στις νέες γενιές αθλητριών και αθλητών του Ολυμπιακού μας. Ελένη, συνέχισε να κάνεις υπερήφανη τη μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

error: Content is protected !!