Το ξανασκέφτηκε ο Ιγλλέσης – «Λήξαν το θέμα με Αγοραστό – Συμμετέχω κανονικά στο ψηφοδέλτιο»

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Λήξαν θεωρείται το θέμα της δυσαρέσκειας που εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Εταιρείας «Κενταύρων Όρος», κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης με αφορμή τις τοποθετήσεις νέων αντιπεριφερειαρχών από τον περιφερειάρχη, κ. Κώστα Αγοραστό, πριν δέκα περίπου μέρες.

Ο κ. Ιγγλέσης εφέρετο έντονα δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν ήταν μεταξύ των νέων αντιπεριφερειαρχών που ορίστηκαν και μάλιστα, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Μιλώντας σήμερα, στην ΕΡΤ Βόλου, ο κ. Ιγγλέσης παραδέχθηκε ότι υπήρξε αρχικά ένας έντονος εκνευρισμός από την πλευρά του που οφειλόταν στο ότι ο κ. Αγοραστός είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα όριζε δύο αντιπεριφερειάρχες από τη Μαγνησία, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς ορίστηκε μόνο ένας, ο κ. Κώστας Χαλέβας.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μίλησε με τον κ. Αγοραστό και το θέμα θεωρείται λήξαν, ενώ θα συμμετέχει κανονικά στο ψηφοδέλτιο.

«Ο κ. Αγοραστός είναι ο καταλληλότερος περιφερειάρχης. Θα συμμετέχω κανονικά στο ψηφοδέλτιό του και θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

error: Content is protected !!