Με τον Αχιλλέα Μπέο η καθηγήτρια μουσικής Έττα Γκαβαλέκα

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου ανακοίνωσε η καθηγήτρια μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου Έττα Γκαβαλέκα. Σε μήνυμά της αναφέρει:

Μετά από μια μακρά και θέλω να πιστεύω θετική παρουσία και δράση στο χώρο της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα σε αυτόν της Μουσικής Παιδείας, θεωρώ ότι τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα σε όλη αυτή τη διαδρομή θα μπορούσα να τις καταθέσω και να τις αξιοποιήσω επ’ ωφελεία της κοινωνίας, που πάντα υπηρετώ, και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ετσι στις εκλογές του Μαΐου για το Δήμο Βόλου, αξιολογώντας και εκτιμώντας όλα τα δεδομένα και ιδιαίτερα την πολύ θετική παρουσία της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, σε μια σειρά από τομείς που αφορούν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη και την συνεχή αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλεται, αποφάσισα να ενταχθώ στην αυτοδιοικητική του παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” και να μετάσχω των εκλογών ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Πιστεύω ότι η συνεισφορά μου στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό Βόλο, της ανάπτυξης, της ευημερίας και του Πολιτισμού, θα αποδειχθεί θετική και γι αυτό το στόχο θα αγωνιστώ.

Σύντομο βιογραφικό

Η Ευσταθία (Έττα) Γκαβαλέκα είναι Καθηγήτρια Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Βόλου.. Είναι πτυχιούχος και διπλωματούχος ανώτερων θεωρητικών μουσικής, μουσικοπαιδαγωγικών και κιθάρας. Διορίστηκε ως καθηγήτρια θεωρητικών μουσικής και οργάνου στην Μέση Εκπαίδευση το 1993 και από το 1999 εργάζεται στο Μουσικό Σχολείο Βόλου ως Καθηγήτρια Μουσικής ενώ έχει αναλάβει και θέσεις ευθύνης ως Υποδιευθύντρια και Διευθύντρια του Σχολείου.. Έχει επίσης διδάξει θεωρία μουσικής, κιθάρα και μουσική προπαιδεία σε πολλά Ωδεία, και παιδικούς σταθμούς σε όλη τη Θεσσαλία. Υπήρξε Πρόεδρος και μέλος πολλών Επιτροπών για την αξιολόγηση μαθητών σε εισαγωγικές, κατατακτήριες, πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις. Ήταν μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Βόλου με όργανο το Κοντραμπάσο και αποτελεί μέλος της Ορχήστρας «Ιωνία» ως κιθαρίστρια όπως επίσης μέλος του ΔΣ. Στο Σχολείο όπου υπηρετεί συμμετείχε σε πλήθος πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Είναι έγγαμη μητέρα δύο τέκνων και διαμένει στον οικισμό Φυτόκου

error: Content is protected !!