ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις κάλπες η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών στον Βόλο

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Σε συνέχεια της ολομέλειας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα, η ΔΗΣΥΜ Μαγνησίας ενημερώνει για τις αποφάσεις που ελήφθησαν με απόλυτη πλειοψηφία και για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτών:
Η γραμματεία της παράταξης, αναλαμβάνει:
• Τη διοργάνωση της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΔΗΣΥΜ και την εκλογή οργάνων καθοδήγησης αυτής, το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
• Τη σύγκλιση ολομελειών, τη δημιουργία μητρώου φίλων της παράταξης και τη διενέργεια διαδικασιών εκλογής συνέδρων. Οι διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά σε όλους τους νομούς της χώρας την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.
• Τη σύνταξη σχεδίου Καταστατικού Ίδρυσης και Λειτουργίας της ΔΗΣΥΜ καθώς και την επικαιροποίηση των θέσεων της παράταξης, τα οποία και θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, πριν και κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης.
Με διάθεση διεύρυνσης και συμμαχιών στην κοινωνία των διπλωματούχων Μηχανικών, η ΔΗ.ΣΥ.Μ. σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 17.02.2019 για την 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΔΗΣΥΜ (Αθήνα 23-24.02.2019).
  • Στο Βόλο οι εκλογές θα λάβουν χώρα  στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου – Ξενοφώντος, Στοά Ηλία Καραπατή) και ώρες 10.00-14.00. 
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι εγγραφούν στο μητρώο φίλων της ΔΗΣΥΜ, μέχρι και την ημέρα των εκλογών.
  • Οι εκλογές διεξάγονται με μονοσταυρία.
Οι υποψήφιοι σύνεδροι για να εκπροσωπήσουν το Περιφερειακό Τμήμα ΤΕΕ Μαγνησίας στη συνδιάσκεψη είναι οι συνάδελφοι:
Μαμμά Αδαμαντία, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός & Μηχανολόγος Μηχανικός
Μίχας Ανδρέας, Μηχανικός Περιβάλλοντος
Καλπουρτζής Νίκος, Μηχανολόγος Μηχανικός
Πολίτης Νίκος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών
Πρίγκου Ματίνα, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Τσικρικώνης Γιάννης, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς να συμμετάσχουν μαζικά στηρίζοντας το εγχείρημα της ΔΗ.ΣΥ.Μ. την ερχόμενη Κυριακή 17/02.
error: Content is protected !!