ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια του αθλητή Παναγιώτη Φραγκούλη

stergiou
fotou
728x110 3

Eυχαριστήρια επιστολή απευθύνουν οι γονείς του παίκτη Παναγιώτη Φραγκούλη μετά τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

728X100 3 1

“Εμείς, οι γονείς του Παναγιώτη Φραγκούλη όσο και ο ίδιος αισθανόμαστε την υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν και μας συμπαραστάθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Παναγιώτης στον αγώνα της B’ ΕΠΣΘ ανάμεσα στην Μακρινίτσα και την Δάφνη. Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΑΕ Μακρινίτσας και τους κατοίκους του χωριού που κάλυψαν οικονομικά την χειρουργική επέμβαση ,τους συμπαίκτες και τον προπονητή του Κώστα Ρέππο για την ψυχολογική τους στήριξη. Επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου τους γιατρούς της ορθοπεδικής κλινικής ,το τμήμα επειγόντων περιστατικών για το ενδιαφέρον τους και τις υπηρεσίες που προσέφεραν. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον εξαίρετο Γιατρό και πάνω απο όλα άνθρωπο Γεώργιο Α. Γάτο που χειρούργησε τον Παναγιώτη με απόλυτη επιτυχία στην κλινική ΑΝΑΣΣΑ και το προσωπικό της κλινικής για την ανθρώπινη προσέγγιση και τις υπηρεσίες τους.

Παναγιώτη σου ευχόμαστε περαστικά και μέσα απο την δοκιμασία που πέρασες να βγεις πιο δυνατός και γερός να κάνεις αυτό που πάντα αγαπάς να γυρίσεις γρήγορα στα γήπεδα με πολλές νίκες. “

error: Content is protected !!