Στο Γεν. Συμβούλιο της Εθν. Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων εκλέχθηκε ο Π. Μπέλλος

stergiou
fotou
728x110 3

 

  Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου “ΤΙΤΑΝΙΑ”,  πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ), για την ανάδειξη του νέου Γενικού Συμβουλίου, στις οποίες εκλέχτηκε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ” κ. Πέτρος Μπέλλος.

728X100 3

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, οι εκλεγείσες και οι εκλεγέντες στο Γενικό Συμβούλιο καλέστηκαν, από τον πρώτο σε ψήφους εκλεγμένο κ. Γερώνυμο Χαράλαμπο, βάση του καταστατικού της Ομοσπονδίας, για την συγκρότηση του Σώματος. 

Στη συνέχεια έγινε η εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας και η απονομή των θέσεων ευθύνης. 

Οι εκλογές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και ήδη από τις πρώτες συνεδριάσεις Γενικού Συμβουλίου και Εκτελεστικής Γραμματείας, διαπιστώθηκε η κοινή θέληση στήριξης της Ομοσπονδίας και η διάθεση συνεργασίας, ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να πετύχουμε το καλύτερο για το χώρο των κινητικά αναπήρων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλεγείσες και οι εκλεγέντες εκπροσωπούν σχεδόν το σύνολο των φορέων μελών της ΕΟΚΑ, κάτι που σημαίνει ότι δίνεται φωνή σε όλους μας, στο ανώτατο συνδικαλιστικό μας όργανο. 

Από τις εκλογές, αναδείχτηκαν : 

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (αλφαβητικά) 

Αυγουστίδης Γεώργος (ΠΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης) 

Βαρσαμής Πέτρος (ΠΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης) 

Βιδάκης Γεώργιος (Παγκρήτιος Σύλλογος ΑμεΑ) 

Γερώνυμος Χαράλαμπος (Παγκρήτιος Σύλλογος ΑμεΑ) 

Θεοδωρακάκη Κορνηλία-Κορίνα (ΠΑΣΥΠΚΑ, Αθήνας) 

Δαμάσκος Θεοφάνης (ΣΚΑΣΕ Σερρών) 2 

error: Content is protected !!