Άκαρπες οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους

stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 16:42

728X100 3

Ένα εξάρτημα αυτοκινήτου που βρέθηκε στην παραλία Τυμπακίου διαπιστώθηκε ότι ανήκει στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι αγνοούμενοι.

Όλα ξεκίνησαν στη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι το όχημα στο οποίο επιβαίνει με έναν άνδρα έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες  η γυναίκα είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, μία 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της, καθώς επίσης η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και χθες είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση.

 

 

Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

 

 Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα, έγινε γνωστό πως βρέθηκε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου.

 

«Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 16:50

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!