Ο Διονύσης Αρβανιτάκης μάς έκανε υπερήφανους

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 12:11

«Ο Διονύσης Αρβανιτάκης ήταν ένας από τους ανθρώπους που στη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης μάς έκανε υπερήφανους. Όταν οι άνθρωποι αποκαμωμένοι έφταναν στις ακτές της Κω, εκείνος ήταν εκεί για να τους προσφέρει», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τον θάνατο του «φούρναρη της Κω».

«Το βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών που απονεμήθηκε στον “φούρναρη της Κω”, το 2016 από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, ήταν το λιγότερο, αφού για τον ίδιο μεγαλύτερη αξία είχε η προσφορά στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις πατρίδες τους», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής και υπογράμμισε την ανάγκη να διατηρήσουμε το μήνυμα αλληλεγγύης της προσφορά του Διονύση Αρβανιτάκη ως ηχηρή απάντηση στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

«Αυτό που όλοι χρειαζόμαστε σήμερα, για να διατηρήσουμε στη μνήμη μας την καθημερινή προσφορά του Διονύση Αρβανιτάκη, δεν είναι μόνο το χαμόγελό του και ο αλτρουισμός που έδειξε. Είναι κυρίως το μήνυμα της αλληλεγγύης σε όσους είχαν ανάγκη και η ηχηρή απάντηση στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό που έδωσε ο ίδιος με την καθημερινή προσφορά του. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

   

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 12:11

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!