ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ζήτημα των ναρκωτικών κύριο θέμα στη συνάντηση Γ. Καμίνη με καθηγητές και φοιτητές της Νομικής

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 21:38

KEN 2

Συζήτηση για την κατάσταση γύρω από τη Νομική Σχολή της Αθήνας είχαν σήμερα, Δευτέρα, καθηγητές και φοιτητές με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Νομικής στο κέντρο της Αθήνας, περιστράφηκε γύρω από τις δράσεις και τα μέτρα που έχει αναλάβει ο δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, αλλά και τις προτάσεις για την αποτελεσματική επίλυση του ζητήματος της εμπορίας και χρήσης ναρκωτικών στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας.

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε το πρόβλημα των ναρκωτικών «σύνθετο» και «το πιο σοβαρό» της πόλης και υπογράμμισε ότι χρειάζονται πολυεπίπεδες δράσεις για τη συνολική επίλυσή του.

«Ο δήμος έχει κάνει ό,τι μπορεί, υπέρ του δέοντος, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Από εδώ και πέρα όμως, χρειάζεται υπεύθυνη πολιτική και ευρύτερη συνεργασία και συστράτευση δυνάμεων».

Μάλιστα, επανέλαβε την υποστήριξή του στον καθορισμό χώρων εποπτευόμενης χρήσης.

Από πλευράς καθηγητών, τονίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη δράση, κυρίως με έμφαση σε πολιτιστικές δράσεις, που θα δώσουν άλλη εικόνα στην περιοχή.

Αυτό που υπογράμμισαν, ωστόσο, πολλοί φοιτητές, ήταν ο κίνδυνος να αποτελέσει «κανονικότητα» η παρούσα κατάσταση, εφόσον το πρόβλημα χρονίζει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 21:38

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!