ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλυτος ο γρίφος η στάθμευση στον Άναυρο 

stergiou
fotou
728x110 3
Ακόμη περιμένουν μία λύση οι κάτοικοι της οδού Γρυπάρη στην περιοχή του Αναύρου στο Βόλο, καθώς εδώ και ένα χρόνο περίπου, οι ιδιοκτήτες αισθάνονται “όμηροι” στα ίδια τους τα σπίτια. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Αστικού ΚΤΕΛ η διαγράμμιση για τις θέσεις στάθμευσης είναι οριζόντιες και όχι κάθετες, με αποτέλεσμα, ο αριθμός των αυτοκινήτων να είναι μεγαλύτερος από τις θέσεις στάθμευσης.

Όταν δε, για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι, σταθμεύουν κάθετα, η Τροχαία του Βόλου σπεύδει να βγάλει πινακίδες και να επιβάλει πρόστιμα, σε ανθρώπους που δεν μπορούν να παρκάρουν πλέον ούτε έξω από… το σπίτι τους!
Το καλοκαίρι δε που η επισκεψιμότητα στον χώρο αυξάνεται ραγδαία λόγω της λειτουργίας των καταστημάτων στην πλαζ, οι κάτοικοι της περιοχής, πρέπει να αφήσουν σε άλλη γειτονιά τα οχήματα τους, καθώς από τις 7 το απόγευμα, δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χώρος μπροστά από τα σπίτια τους!
Να σημειωθεί ότι υπήρξε συγκέντρωση υπογραφών από τους κατοίκους με το αίτημα να βρεθεί λύση, το οποίο και κατατέθηκε στην αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, ωστόσο λύση ακόμη δεν έχει βρεθεί…Ήδη κάποιοι από την Επιτροπή κατοίκων σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι που έρχεται όπου θα διεξάγεται “κλεφτοπόλεμος” για μία θέση στάθμευσης…
error: Content is protected !!