Η πρώτη συνάντηση

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την πρώτη συνάντηση με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Βόλος-Έξυπνη πόλη», είχε η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα, τη Δευτέρα το απόγευμα, προσπαθώντας να οργανώσει τα ζητήματα των υποψηφιοτήτων. Το κλίμα, σύμφωνα με τις διαρροές, ήταν καλό και οι υποψήφιοι αποφάσισαν να εργαστούν πιο εντατικά από εδώ και πέρα.

KEN 2

Όπως υπογραμμίστηκε στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε πλήθος υποψηφίων, η πρώτη εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού κατά κοινή ομολογία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντας αισιοδοξία όλους τους παρευρισκόμενους και δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα που ξεκίνησαν, συμφωνώντας όλοι, ότι στο τέλος ο δήμος Βόλου θα κερδηθεί.

Στη συνέχεια, η επικεφαλής του συνδυασμού κ. Νάνσυ Καπούλα ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, οι οποίες θα προστεθούν στους άξονες τους προγράμματος του συνδυασμού, όπως και ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες όλων των δημοτικών ενοτήτων και θα βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο.

«Θα πρέπει να δείξουμε πραγματικό ενδιαφέρον για το δημότη και τα προβλήματα που τον απασχολούν. Η πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο, αλλά και οι δημοτικές ενότητες, οι οποίες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν, αλλά τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, ώστε ο Βόλος να γίνει η πόλη που οραματιζόμαστε, τόσο εμείς, όσο και οι κάτοικοί της», τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, οι βασικότεροι άξονες του προγράμματος, το οποίο θα ξεκινήσει να παρουσιάζεται από τις επόμενες ημέρες, αφορούν τη ψηφιακή πολιτική – καθημερινότητα, το περιβάλλον, τον τουρισμό, την καθαριότητα κα το πράσινο, την υγεία, τον αθλητισμό, τη ΔΕΥΑΜΒ και τη διαχείριση των υδάτων, το κυκλοφοριακό και τα αδέσποτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη οι συναντήσεις να συνεχιστούν σε εβδομαδιαία βάση, καθώς οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά τη συζήτηση, καταθέτοντας σημαντικές προτάσεις και σκέψεις.

error: Content is protected !!