Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέλνει μήνυμα στην Ελένη Τσολάκη

milonas

Η αυλαία έπεσε πρόωρα για το «Τι λέει;» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τη Δευτέρα δεν αναφέρθηκε στο θέμα μέσα από την την εκπομπή της, την Τρίτη με αφορμή δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά έστειλε το μήνυμα της στην Ελένη Τσολάκη.

«Θέλω να πω μιας και είδαμε τον Δημήτρη Μακαλιά και χθες δεν αναφερθήκαμε στο πρόωρο τέλος του «Τι λέει;». Να στείλουμε ένα γλυκό φιλί σε όλα τα παιδιά και κυρίως στο Ελενάκι μας, την Ελένη Τσολάκη. Ό,τι νιώθαμε και θέλαμε να πούμε, τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν και για αυτό δεν το είπαμε τηλεοπτικά. Αλλά θεωρώ άκομψο από τη στιγμή που φιλοξενήσαμε τον Δημήτρη και μίλησε στις κάμερες για τη διακοπή της εκπομπής, να μην πούμε μια κουβέντα.

Αυτό όταν συμβαίνει δεν είναι ευχάριστο για κανέναν επαγγελματία, πόσο μάλλον για ανθρώπους που αγαπάμε όπως είναι το Ελενάκι, που είναι και κομμάτι δικό μας, φίλη μας. Αλλά είμαι σίγουρη πως κάθε εμπόδιο έρχεται στη ζωή μας για καλό. Κάθε τέλος είναι μια αρχή, αρκεί να το πιστέψουμε, να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Facebook Comments

error: Content is protected !!