ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην «Έξυπνη πόλη» ο Στέργιος Φάτσης

Ο Στέργιος Φάτσης σε ανακοίνωσή του εντάσσεται στον συνδυασμό “Έξυπνη Πόλη” για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

KEN 728X100

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποφάσισα να συμπορευτώ με τη Νάνσυ Καπούλα και το συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» και να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα της κ. Καπούλα διασφαλίζει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα δώσουν «αέρα» ανάπτυξης στο Δήμο Βόλου και συγκεντρώνει στους κόλπους της σημαντικές προσωπικότητες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Βόλου, είδαμε πρακτικές οι οποίες δε συνάδουν με ένα Δήμο που καλείται να προσφέρει απλόχερα στους πολίτες, χωρίς προσκόμματα και εμπάθειες.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα πρέπει τα έργα και οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, σε κάθε Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα, σε κάθε άκρη του ενιαίου Δήμου Βόλου. Ενός Δήμου από τους μεγαλύτερους στη χώρα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα και τον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» για να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν κι απαιτούμε όσα έχει ανάγκη ο Δήμος μας, όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Για ένα Δήμο πρότυπο, ένα Δήμο που αξίζει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

error: Content is protected !!