ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στο λεπτό» με την mindset coach Βαλεντίνα Κόρδη

milonas 728x120

Η Βολιώτισσα Mindset coach Βαλεντίνα Κόρδη απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό της!

Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι να είναι ανοιχτός ο δρόμος και να μην έχουν μπλόκο οι αγρότες…

Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… Νομίζω πως λόγω της δουλειάς μου έχω καταφέρει τίποτα να μην είναι αρκετά εκνευριστικό, αφού δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί όντως να με εκνευρίσει…

Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Πολιτισμός με την ευρύτερη έννοια. Δηλαδή να φροντίζουμε να καλλιεργούμε τον πολιτισμό μέσα από τις επιλογές, τη συμπεριφορά μας και τις αξίες μας λειτουργώντας με σεβασμό και ανθρωπιά προς τους συνανθρώπους μας και προς τον εαυτό μας.

Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… Τα ανήψια μου!

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι… Η ικανότητά μου να τα βγάζω πέρα ακόμη στα δύσκολα, γίνοντας εφευρετική και αξιοποιώντας ό,τι διαθέτω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… Δεν θυμάμαι.. Φροντίζω πλέον να μαθαίνω από ότι επέλεξα να κάνω και πήγε στραβά. Άρα, αφού σε κάτι μου χρησίμευσε, δεν υπάρχει λόγος να μετανοιώνω.

Έρωτας ή αγάπη; Αγάπη με πάθος και με τη διάθεση να βρίσκουμε λόγους να ενθουσιαζόμαστε συχνά με ό,τι αγαπάμε.

Τι φοβάσαι περισσότερο; Να χάσω την ικανότητα να φροντίζω μόνη τον εαυτό μου.

Με τι ενθουσιάζεσαι; Με το να συζητώ με αξιοθαύμαστα «μυαλά» και να μαθητεύω δίπλα τους. Για εμένα η γνώση μέσα από τη συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν κάτι να μου πουν είναι ένα συνεχές ταξίδι ενθουσιασμού.

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… «Δούλεψε για ό,τι θέλεις να πετύχεις και να είσαι καλή με τους ανθρώπους».

error: Content is protected !!