Η Έρρικα Πατρικίου στο Filippou Cafe Classique

milonas

 

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου , στις 9,30 το βράδυ ,η γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου θα μας ταξιδέψει με ευφάνταστες διασκευές τραγουδιών των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου,Θεοδωράκη, Αττίκ, Κραουνάκη ,Καλδάρα και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αλλά και με τραγούδια από τη πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου. Η ερμηνεύτρια μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς τον Φίλιππο Ρέτσιο στο Κοντραμπάσο τον Θέμη Βαγενά στο Βιολοντσέλο, τον Ηλία Χατζόγλου στο πιάνο και τον Άγγελο Τσιριγωτάκη στα Τύμπανα, με βαθιά ευαισθησία και με έμπνευση έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της αισθητικής των παραστάσεων που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στο κοινό του Βόλου και της Αθήνας, που μέχρι τώρα την έχει ανταμείψει με την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του.

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Νότης Μαυρουδής η Αναστασία Μουτσάτσου,ο Βασίλης Λέκκας, ο Αντώνης Μιτζέλος ο Σταμάτης Κραουνάκης,η Λένα Αλκαίου κ.α. Κάθε χρόνο παρουσιάζει τις παραστάσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές όπως το Half Note, το θέατρο Badminton το θέατρο Χυτήριο,η Ρότα των Εξαρχείων,το μπαράκι της Διδότου στο Κολωνάκι κ.α. Δημιουργεί μαζί με τους συνεργάτες της δυνατές μουσικές παραστάσεις και ασχολείται με επιτυχία και με το μουσικό παιδικό θέατρο.

Είναι Διπλωματούχος Μονωδίας και πτυχιούχος Αρμονίας,Αντίστιξης, Φούγκας, Σύγχρονου,Ελληνικού και Ελαφρού τραγουδιού. Επίσης Διδάσκει Σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου Έχει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven και έχει κυκλοφορήσει τρία singles που αγαπήθηκαν πολύ απο το κοινό. Το τραγούδι της ‘’Κρυφτό’’ ήρθε δεύτερο στο διαγωνισμό του μεγάλου μουσικού περιοδικού Pentagrammo. Τα τραγούδια της θα παρουσιαστούν στην παράσταση. . Η παράσταση δεν στερείται λυρικότητας και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα.
Είσοδος 5 ευρώ
Τηλ. 2421039283

Facebook Comments

error: Content is protected !!