ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκος Αγγελέτος: Ο Βόλος θα μεταμορφωθεί σε δήμο πρότυπο [Συνέντευξη]

Το όραμα του για το Βόλο, τις σκέψεις του που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη Πόλη», με επικεφαλής της Νάνσυ Καπούλα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη καταθέτει σε συνέντευξη του ο Νίκος Αγγελέτος.

KEN 728X100 2

Δραστηριοποιούμενος στον κλάδο των  λειτουργών γραφείων κηδειών αλλά και ως οικονομικός επόπτης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, ο ίδιος καταθέτει από ψυχής, τα όσα οραματίζεται για την πόλη του Βόλου.

Κύριε Αγγελέτε, ποιοι είναι οι λόγοι που σας ώθησαν να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Βόλος – Έξυπνη Πόλη», με επικεφαλής της Νάνσυ Καπούλα;

Ν.Α.: Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αποφάσισα να συμπορευτώ με τη Νάνσυ Καπούλα και τον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» σε ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την φρεσκάδα, την εμπειρία και το όραμα, ώστε να φέρουμε αυτό τον τόπο στην θέση που πραγματικά του αξίζει.

Η υποψηφιότητα της Νάνσυς Καπούλα, εγγυάται τον «αέρα» αλλαγής κι ανάπτυξης που έχει ανάγκη η πόλη μας, με συγκεκριμένες προτάσεις πάνω στα καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες, αλλά και με καίριες παρεμβάσεις στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε κάθε άκρη του Δήμου.

Με ήθος και σεβασμό πάνω απ’ όλα στους συμπολίτες μας, με όρεξη για δουλειά, με δημιουργικές σκέψεις και ιδέες και με ακεραιότητα δηλώνω παρών σε αυτή την προσπάθεια για την ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας.

Είστε γνωστός για τη δράση σας στην κοινωνία του Βόλου και εκτός από επιτυχημένος ως επιχειρηματίας, έχετε αναπτύξει πλούσια δράση, και συνδικαλιστικά. Τι νέο μπορείτε να προσφέρετε στο Δήμο Βόλου;

Ν.Α.: Ως άνθρωπος με κριτική σκέψη, που χρόνια δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των  λειτουργών γραφείων κηδειών αλλά και ως οικονομικός επόπτης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, θεωρώ ότι μπορούμε να καταστήσουμε αναπτυξιακά κι επιχειρηματικά με τη χρήση των κατάλληλων «εργαλείων» τον Δήμο Βόλου, σε Δήμο πρότυπο σε κάθε τομέα.

Η εμπειρία και η ικανότητα των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό με τις φρέσκιες ιδέες και προτάσεις, θα μας δώσουν την ευκαιρία να δούμε ξανά την πόλη μας, όπως ακριβώς της αξίζει! Ο τόπος μας χρειάζεται δραστικές λύσεις και τις χρειάζεται ΤΩΡΑ!

Που εντοπίζονται τα κυριότερα προβλήματα της πόλης;

Ν.Α.: Παντού θα έλεγα και το λέω χωρίς κανένα ίχνος μηδενισμού. Η πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο, αλλά και οι δημοτικές ενότητες, οι οποίες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.  «Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν, αλλά τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, ώστε ο Βόλος να γίνει η πόλη που οραματιζόμαστε, όλοι μας», όπως ακριβώς ανέφερε και η υποψήφια δήμαρχος μας Νάνσυ Καπούλα.

error: Content is protected !!