Η Γερμανίδα σύντροφος θα «δείξει» τον δολοφόνο

stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 07:41

728X100 3 1

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου ενοικιαστή του αιματοβαμμένου διαμερίσματος της οδού Κονίτσης φαίνεται ότι κρατά το «κλειδί» της λύσης της απεχθούς δολοφονίας που αποκαλύφθηκε χθες στο Χαλάνδρι.    

Η σύντροφος του 64χρονου «αγνοείται» από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν και πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού, με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να θεωρούν πως η «εξαφάνισή» της συνδέεται με την δολοφονία. 

Πάντως, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, φαίνεται πως το πτώμα που βρέθηκε χθες το απόγευμα τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα, ανήκει στον 64χρονο. Το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το διαμέρισμα δεν φέρει ίχνη παραβίασης, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Τώρα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν μέσα από καταθέσεις να διαπιστώσουν αν είναι αυτός το θύμα καθώς το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και δεν γίνεται να ταυτοποιηθεί. Ωστόσο, το γεγονός πως συγγενείς του άνδρα αλλά και η πρώην σύζυγός του τον έψαχναν τον τελευταίο καιρό και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν, «δείχνει» πως το πτώμα μάλλον ανήκει στον ίδιο. 

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, μιλώντας στους αστυνομικούς ανέφερε πως το διαμέρισμα το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 07:49

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!