Με Μπαρμπαρούση και τη δασκάλα από τη Θράκη έκοψε την πίτα της η Χρυσή Αυγή στον Βόλο [εικόνες]

milonas

Πραγματοποιήθηκε στον Βόλο η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας από την Χρυσή Αυγή Μαγνησίας και η παρουσίαση της «Ελληνικής Αυγής» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Βασικός προσκεκλημένος ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Χρήστος Τσιόλας, υπεύθυνος του Νομού Τρικάλων, ο οποίος ανέφερε ότι ολόκληρη η Περιφέρεια βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα για τις επερχόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Παπαδημητρίου, καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, τόνισε τις άρρηκτες σχέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με την Εκκλησία και δήλωσε “παρών” στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδος μας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, παρουσίασε την διάδοχό του, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» που όπως είπε “θα διεκδικήσει επάξια την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την τρίτη σε πληθυσμό Περιφέρεια της Χώρας”. Τόνισε επίσης ότι “Νέα Δημοκρατία και Σύριζα έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική και δεν πρέπει να παγιδευτούν αγνοί Πατριώτες σε αυτό το ψεύτικο δίπολο”.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθηνε και η Χαρά Νικοπούλου, η Ελληνίδα δασκάλα της Θράκης τονίζοντας πως «θα βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις το Εθνικιστικό Κίνημα». Η Χαρά Νικοπούλου θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα με “την Προδοσία της Μακεδονίας μας και πως φτάσαμε στο ξεπούλημα του ονόματος, δηλαδή της Ψυχής της Μακεδονίας”.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Facebook Comments

error: Content is protected !!