Ξεκινά η κρουαζιέρα στον Βόλο – Μειωμένη φέτος η κίνηση κατά 22%

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε δύο μήνες ακριβώς θα ξεκινήσουν τα πρώτα κρουαζιερόπλοια να εκτελούν τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια προς και από το λιμάνι του Βόλου. Φέτος, οι αφίξεις είναι λιγότερες κατά 22% σε σχέση με πέρυσι, αφού μόνο 21 πλοία – παλάτια θα επισκεφθούν το λιμάνι της Θεσσαλίας, σε σχέση με τον αριθμό 27 που αφορούσε την περασμένη περίοδο.

KEN

Το πλοίο “Le Bougainville” θα συνδέσει τον Βόλο με την Πάρο και τη Μύκονο ως ενδιάμεσο σταθμό, αλλά και τα λιμάνια του Μολύβου, της Ύδρας, της Δήλου και του Πειραιά, ενώ επιστρέφει στην “γραμμή” του το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal” της εταιρείας Louis, που πραγματοποιεί συνήθως κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Τρεις συνολικά αφίξεις θα κάνει στον Βόλο το κρουαζιερόπλοιο “Princess Iris” το οποίο θα συνεχίζει το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη.

Οι αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων δε σταματούν εκεί, αφού στα νερά του Παγασητικού κόλπου θα μπει και το «Club Med II» στις 21 Ιουλίου,το «Pursuit» στις 28 Αυγούστου και το «Aida Cara» στις 6 Οκτωβρίου από Πειραιά και θα αποπλεύσει για Καβάλα. Τέλος, στον Βόλο θα “δέσουν” το «SS Voyager» στις 2 Μαΐου προερχόμενο από την Καβάλα και το «Aegean Odyssey» στις 12 Μαΐου από Λήμνο και Σκιάθο.

Πολλοί από τους επισκέπτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία στα Μετέωρα, ενώ κάποιοι θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα του Βόλου και του Πηλίου, αφού σε κάποιες εταιρείες περιλαμβάνεται εκδρομή στη Μακρινίτσα.

 

error: Content is protected !!