ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποψήφια με τον Α.Μπέο η Κλέα Γεωργακλή

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με τον Αχιλλέα Μπέο αποφάσισε να κατέλθει υποψήφια στις επικείμενες εκλογές για το Δήμο Βόλου η γνωστή δερματολόγος – αφροδισιολόγος Κλεοπάτρα Γεωργακλή.

KENT728X100 1

Σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής : Θεωρώντας ότι η μέχρι σήμερα παρουσία και δράση μου στα της τοπικής μας κοινωνίας, είτε ως γιατρός, είτε ως πρόεδρος τη Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Ορφανοτροφείου Βόλου, έχουν θετικό πρόσημο και με δεδομένη τη βούλησή μου να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη που τόσο αγαπώ, αποφάσισα να μετέχω στις εκλογές του προσεχούς Μαϊου, συστρατευόμενη με τη γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Ξεκαθαρίζοντας ότι η ανάμειξή μου με τα κοινά δεν αφορά ούτε κομματικές ή πολιτικές επιδιώξεις, ούτε προσωπικά συμφέροντα, παρά μόνο την ανάγκη να προσφέρω στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Αχιλλέα Μπέο και τους συνεργάτες του να αλλάξει οριστική σελίδα η πόλη, δεσμεύομαι ότι, όπως έκανα μέχρι σήμερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, θα υπηρετήσω το στόχο μας με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα.

Ο αγώνας μας για ένα νέο, σύγχρονο Ευρωπαϊκό Βόλο, για την πόλη που αγαπούμε και ονειρευόμαστε, πρέπει να είναι συλλογικός, με τη συμμετοχή ευρύτατων κοινωνικών δυνάμεων, απαλλαγμνένος από κάθε είδους σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες. Σε αυτό το προσκλητήριο, λοιπόν, του σημερινού και αυριανού Δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου, δηλώνω παρούσα.

error: Content is protected !!