Όταν τα Νηπιαγωγείο δημιουργούν μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια εξαιρετική συνεργασία έλαβε χώρα στο 4ο και 17ο Νηπιαγωγεία Βόλου την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019. Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων με τις Νηπιαγωγούς τους, μαζί με φοιτητές του Παιδαγωγικού Τιμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, Π. Θ. υπό την καθοδήγηση του Προέδρου του Τμήματος καθηγητή Απόστολου Μαγουλιώτη και την υποστήριξη της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, κ. Τζένης Μωραΐτη, κατασκεύασαν σε ομάδες, υπέροχες μάσκες λύκων.

KEN 2

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην θεματική προσέγγιση «Πάμε Θέατρο» στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος με θέμα: «Όταν ήρθαν….. τα Ονόματα». Οι κατασκευές των παιδιών θα αποτελέσουν μέρος των κουστουμιών που θα χρειαστούν για την παράσταση που θα ανεβάσουν την ημέρα των εγκαινίων της 5ης Έκθεσης Δημιουργημάτων των παιδιών των Νηπιαγωγείων του Ν. Μαγνησίας, στις 13 Μαρτίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, ως αποκορύφωμα του παραπάνω Προγράμματος.

Μικροί και μεγάλοι σε ένα κλίμα αλληλεπίδρασης και προβληματισμού εξέφρασαν ιδέες, δοκίμασαν, συνεργάστηκαν και ένοιωσαν υπερήφανοι για το έργο τους.

Οι Νηπιαγωγοί Κική Νικολού, Δέσποινα Ηλιοπούλου, Φανή Τριανταφύλλου, Μαρία Σέρρη-Τσαμήτα, Χριστίνα Νοτοπούλου και οι μαθητές του 17ου Νηπιαγωγείου Βόλου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Τζένη Μωραΐτη, ο πρόεδρος του Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Απόστολος Μαγουλιώτης και ομάδα φοιτητών.

Το Νηπιαγωγείο ανοιχτό στην κοινωνία φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους.

error: Content is protected !!