ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσφορά λαμπτήρων στο κοινωνικό παντοπωλείο

stergiou
fotou
728x110 3

Σημαντική ποσότητα λαμπτήρων προσέφερε η εταιρεία Α. ΔΑΒΛΕΡΗΣ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων. Τα προϊόντα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος και κος Παπαδόντας Γεώργιος οι οποίοι και  ενημέρωσαν για τη λειτουργία της Δομής , επισημαίνοντας την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών ομάδων  στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

 

 

error: Content is protected !!