ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναστολή πλειστηριασμών τριών πρώτων κατοικιών, μετά από κινητοποιήσεις της ΛΑΕ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 16:34

«Ελληνικές και ξένες τράπεζες, δημόσιο και Funds με την στήριξη και ενθάρρυνση της κυβέρνησης Τσίπρα, που μαζί τους ετοιμάζει το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα “κόκκινα” δάνεια για να προστατεύσει αυτούς και όχι τους δανειολήπτες, συνέχισαν και σήμερα, Τετάρτη, 27/02/2019, την καταιγίδα της αρπαγής λαϊκών κατοικιών και περιουσιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 546 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 11 πρώτες κατοικίες» τονίζεται στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ).

«Η Λαϊκή Ενότητα, συνεχίζοντας τους αγώνες της, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, συμμετείχε και σήμερα, σε συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα σε συμβολαιογραφεία, που πραγματοποιούσαν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αυτές οι κινητοποιήσεις ήταν και μία νέα αγωνιστική απάντηση της ΛΑΕ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στις νέες διώξεις σε βάρος του Π. Λαφαζάνη (η 5η κατά σειρά), του συντονιστή της ΛΑΕ Στάθη Λεουτσάκου, των Μαρία Αφοξενίδου και Οδ. Χαραλαμπόπουλου στελεχών της ΛΑ.Ε, του Αθ. Μπούρα και του Λεων. Παπαδόπουλου ηγετικού στελέχους του “Κινήματος δεν Πληρώνω”» προσθέτει η ΛΑΕ.

«Οι αγωνιστικές αυτές κινητοποιήσεις είχαν για άλλη μία φορά συγκεκριμένα αποτελέσματα, αφού κάτω από την πολιτική πίεση που προκάλεσε η αναγγελία τους αναστάλθηκαν 3 πλειστηριασμοί πρώτων λαϊκών κατοικιών» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ΛΑΕ.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 16:35

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!