ΝΔ και ΚΙΝΑΛ φοβούνται μην ανθίσει η «Γέφυρα»

stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 02:16

«Συμφωνώ με την “Γέφυρα” αλλά θέλω να εκφράζομαι ατομικά και λιγότερα οργανωμένα» σημείωσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Σταθόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό news 24/7, λέγοντας ότι πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ συμφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών και διστάζουν να το πουν.

«Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν πολλά μέλη που είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και διστάζουν να το πουν ώστε να μην βρεθούν εκτός κομματικής γραμμής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος.

Εκτίμησε πως είναι σωστό να στρέφεται η κυβέρνηση προς το χώρο της κεντροαριστεράς «που σημαίνει ότι εγκαταλείπει κάποιες ακραίες θέσεις που είχε ως τώρα» και συμφώνησε με όλες τις πρωτοβουλίες οι οποίες υποστηρίζουν κάποια συνεργασία στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Μάλιστα έκανε λόγο για αδυναμία από πολλούς της ΝΔ αλλά και του ΚΙΝΑΛ «που αρχίζουν να λοιδορούν αυτούς που μετείχαν στη “Γέφυρα” γιατί φοβούνται μην ανθίσει αυτή τη πρωτοβουλία», υπογραμμίζοντας: «Είναι αντιαριστερή τοποθέτηση».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν συμμετέχει στην πρωτοβουλία, τόνισε: «Συμφωνώ με την «Γέφυρα» αλλά θέλω να εκφράζομαι ατομικά και λιγότερα οργανωμένα. Να μιλήσω ατομικά δεν διστάζω ποτέ, συλλογικά δεν θα το ήθελα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 02:16

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!