Ετήσιος χορός και κοπή πίτας της Λ.Α.Βόλου

milonas 728x120

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και του Ετήσιου Χορού του Αθλητικού Σωματείου «ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ» το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στην κοσμική ταβέρνα «ΓΚΑΖΙ» παρουσία, μελών και φίλων της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Δημήτριο Γαρουφαλιά, κατόπιν η βράβευση όλων των Αθλητών και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας. Σε μία άκρως  ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν αθλητές, μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, κριτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, τοπικοί άρχοντες της πόλης, Βουλευτές του Νομού, Διοικητές των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και οι χορηγοί των αγώνων σε μια γιορτή,  με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Υφυπουργός Εσωτερικών κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Μπουκώρος Χρήστος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλτσογιάννης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κ. Μουλάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γαλάτης Απόστολος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής, η Πρόεδρος Συμβουλίου Δ.Ε. Βόλου κα. Ιωάννα Ζωμένου, ο πολιτευτής και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV κ. Σάκης Κοκκίνης, ο Διοικητής Π.Υ. Βόλου κ. Πόζογλου Χαράλαμπος και ο χορηγός των αγώνων, το Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ.

Η βραδιά τα είχε όλα: Ανασκόπηση του έτους που έφυγε, στόχοι για το 2019, χαρά, βραβεύσεις, συγκίνηση, τραγούδι, πλούσια δώρα! Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις Βολιώτικες επιχειρήσεις-καταστήματα για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά.

error: Content is protected !!