«Σηκώνει το γάντι» του Παπαδούλη ο Δήμος Βόλου – «Να μάθει οτι γίνεται ήδη διαχειριστικός έλεγχος»

milonas 728x120

Απάντηση στην πρόκληση του υποψηφίου δημάρχου Βόλου Απόστολου Παπαδούλη, δίνει σήμερα ο Δήμος Βόλου, μέσω του αντιδημάρχου Οικονομικών Ανδρέα Ζέρβα. Ο κ. Παπαδούλης είχε αμφισβηττήσει τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου και ζήτησε να διεξαχθεί διαχειριστικός έλεγχος.

Σήμερα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη ο κ. Ζέρβας ξεκαθάρισε πως “το Σώμα Ορκωτών Λογιστών ελέγχει τον Δήμο Βόλου κάθε χρόνο, και κάνει διαχειριστικό έλεγχο. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε μία τέτοια διαδικασία. Στον Δήμο Βόλου γίνονται αρκετές καταγγελίες, άρα και πολλοί έλεγχοι κάθε μέρα.”

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών σημείωσε ακόμα πως “τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών είναι αναρτημένα στη Διαύγεια, περνούν από το δημοτικό συμβούλιο, από την Οικονομική Επιτροπή και δημοσιεύονται και στον Τύπο. Είναι λοιπόν στη διάθεση του κάθε πολίτη να δει τα οικονομικά του Δήμου, άρα και του κ. Παπαδούλη.

Ο κ. Ζέρβας αποκάλυψε οτι τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Βόλου σήμερα είναι 21.400.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα, ο Δήμος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως και όπου θέλει.

error: Content is protected !!