ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Λάρισα ο Βασίλης Οικονόμου σε εκδήλωση της Ν.Δ. για την υγεία

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εκδήλωση για την υγεία στη Λάρισα διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται: “Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάτασης του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσα από συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της  χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 07/03/2019  και ώρα 11:00 κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της ΝΔ, θα επισκεφθεί τις Δομές Υγείας του Νομού Λάρισας και το απόγευμα ώρα 18:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Δ/νση: Παπαναστασίου & Κουμουνδούρου-Λάρισα),  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, για την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας της ΝΔ με θέμα: «Καλύτερη Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες».

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου και ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Ιάσων Φωτήλας.”

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!