Στην ΑΓΕΤ εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Μαγνησίας

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων  με την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης του Εργοστασίου στο Βόλο. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας Πλαστάρας Τρύφων, ο Διευθυντής του Εργοστασίου Βλάχος Μιχάλης και ο Διευθυντής Αριστοποίησης του Εργοστασίου Χαράλαμπος Κουρής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναλυτική παρουσίαση του συστήματος συνεχούς δειγματοληψίας απαερίων περιστροφικής καμίνου για τυχόν περιεκτικότητά τους σε διοξίνες και φουράνια. Συγκεκριμένα, το Dioxin Monitoring System – Compact Version έχει κατασκευαστεί από τον Αυστριακό οίκο Monitoring Systems GmbH, ικανοποιεί τις απαιτήσεις του QAL1 MCERTS και συμμορφώνεται με τη μέθοδο EPA Method 23A – US EPA. Έχει πολύ μικρές ανάγκες τακτικής συντήρησης και είναι τοποθετημένο σε 157 εγκαταστάσεις σε 18 χώρες από το 1993.

Πέραν της παρουσίασης, έγινε επίσκεψη σε όλους τους χώρους του εργοστασίου (φούρνους, φουγάρο, καμινάδα κτλ). Οι εκπρόσωποι μας πέρασαν από όλα τα σημεία παραγωγής λαμβάνοντας ενημέρωση για όλα.

error: Content is protected !!