Στα αποκριάτικα θα ντυθεί η Μ. Αλεξάνδρου την ερχόμενη Παρασκευή – Διοργανώνεται μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους

stergiou
fotou
728x110 3

Στα αποκριάτικα θα ντυθεί ο νεόκτιστος πεζόδρομος ήπιας κυκλοφορίας της Μ. Αλεξάνδρου, την Παρασκευή 8 Μαρτίου από τις 18:00 – 21:00, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τους εμπόρους της οδού να είναι επίσης σύμφωνοι.

Η κ. Λένα Λιάγουρα, Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου ανέφερε πως θα είναι μια πρωτότυπη γιορτή και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε αυτή ντυμένοι με αποκριάτικες αμφιέσεις. Η γιορτή μάλιστα σύμφωνα με την κ. Λιάγουρα οργανώνεται με το σύνθημα «Πόλη προσβάσιμη σε όλους», με τη συμμετοχή σε αυτή και παιδιών ΑμεΑ.

Με τη σειρά της η κ. Λίνα Μουσιώνη, παιδαγωγική υπεύθυνη των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων δήλωσε πως θα βρίσκονται στη γιορτή πάνω από παιδιά 200 που συμμετέχουν στα προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου. «Να γιορτάσουμε όλοι μαζί το καινούριο κέντρο της πόλης», συμπλήρωσε.

Στη γιορτή θα συνδράμει και ο Σύλλογος Θεάτρου Δρόμου «Μικροί Ήρωες».

Ρεπορτάζ: Τζώτζης Μαρίνος

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!