ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας στο ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

milonas 728x120

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Ι.Ι.Ε.Κ. Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία της Προέδρου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και Νόμιμης Εκπροσώπου  του Ι.Ι.Ε.Κ, κας Σοφίας Χάλαρη, του Αντιπροέδρου της ΚΕΚΠΑ-  ΔΙΕΚ κ. Γ.Σουίπα, του Αντιδημάρχου  κ. Χ.Στεφόπουλου , του μέλους  του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ κ.Π.Λούτσου , των Σπουδαστών, των Εκπαιδευτών και του  Προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ευχήθηκαν στους Σπουδαστές καλή και Δημιουργική Χρονιά, Καλή πορεία στην κατάρτισή τους και σε όσους ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση, τονίζοντας στους χαιρετισμούς τους ότι η Δημοτική  Αρχή θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε προσπάθεια.

Κατά την ομιλία των εκπροσώπων δόθηκε έμφαση τόσο στην απόφαση του Δ. Σ. της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ για παροχή υποτροφιών στους καλύτερους της κάθε ειδικότητας του Β΄ Εξαμήνου, γεγονός που αποτελεί κίνητρο για βελτίωση της απόδοσής τους, όσο και στην παροχή πρόσθετων σεμιναρίων προς τους σπουδαστές με σκοπό την διευκόλυνσή τους στην πρόσβαση της αγοράς εργασίας.

Οι σπουδαστές και το προσωπικό συμμετείχαν σε ονομαστική κλήρωση για το τυχερό φλουρί. Για μεν τους σπουδαστές το τυχερό φλουρί κέρδισε ο σπουδαστής της Ειδικότητας Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής Θεόδωρος Βουτσίνος, ενώ για το προσωπικό η εκπαιδεύτρια της ειδικότητας του Ενδυματολόγου κ. Βάια Κρομμύδα. Και τα δύο δώρα ήταν ευγενική χορηγία των υπευθύνων του καταστήματος Lysis Κανατούλας.

Τα τμήματα  της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν  με τους εκπαιδευτές τους κ.Κ. Μπούρχα και κ. Π. Στεργιάδη, τις πίτες που κατά ομολογία ήταν πεντανόστιμες και άριστα διακοσμημένες  και απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε η ειδικότητα της φωτογραφίας με τον εκπαιδευτή του τμήματος κ. Λ.Μουρτζούκο.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για μια καλή χρονιά με υγεία  και πολλές δράσεις.

error: Content is protected !!