Ποιον βγάζει δήμαρχο η «κάλπη» του Facebook στον Βόλο

milonas 728x120

Τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το Facebook παίζουν σπουδαίο ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Για τον λόγο αυτό οι υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι ασχολούνται επί ώρες με τους λογαριασμούς τους, ποστάρουν ωραίες φωτογραφίες και πολλοί εξ αυτών κάνουν και πληρωμένες καμπάνιες.

Στον Βόλο τέσσερις από τους πέντε συναδυασμούς που ζητούν την ψήφο των δημοτών έχουν φτιάξει σελίδες με μέλη προκειμένου να είναι πάντα όλοι ενημερωμένοι για τις δράσεις της κάθε παράταξης και του κάθε υποψηφίου. Όλοι, εκτός από τον υποψήφιο Απόστολο Ριζόπουλο που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Έτσι λοιπόν, μία πρώτη “γεύση” δημοφιλίας μπορεί κανείς να πάρει βλέποντας τα μέλη των ομάδων αυτών, που δημιουργήθηκαν άλλωστε και γι’ αυτόν τον σκοπό.

Έχουμε και λέμε:

Αχιλλέας Μπέος: 3.042 fans

Νάνσυ Καπούλα: 2.362 fans

Ιάσονας Αποστολάκης: 1.232 fans

Απόστολος Παπαδούλης: 860 fans

Να σημειωθεί οτι ο κ. Αποστολάκης διαθέτει 1.641 fans στην προσωπική του σελίδα ως απλός δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Μπέος κατέχει άλλη μία ομάδα “Αχιλλέας Μπέος, ο νέος δήμαρχος Βόλου” με 4.894 μέλη.

Τα αποτελέσματα και η σειρά μπορεί να διαφέρει στην πραγματική κάλπη, αλλά στο facebook έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, προς το παρόν! Διότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

 

 

Τα στοιχεία προέρχονται από το Facebook.com στις 5/3/2019 ώρα 11.40 πμ.

 

error: Content is protected !!