Αναζητούσε τα κλειδιά για τις προστατευτικές μπάρες επί 4ωρου ο ΟΣΕ Βόλου

milonas 728x90 1
728x110 2
Για τέσσερις ώρες περίπου, έμεινε ο ΟΣΕ του Βόλου, χωρίς τα κλειδιά των προστατευικών μπαρών των σιδηροδρομικών διαβάσεων κατά τη διέλευση των τρένων, όταν παιδάκι ηλικίας 9 ετών που ταξίδεψε με την μητέρα του από το Βόλο προς την Λάρισα, χωρίς να γίνει αντιληπτό πήγε τα κλειδιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στον σταθμό του ΟΣΕ Βόλου, όταν η μητέρα με το 9χρονο παιδάκι που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας βρίσκονταν στον ΟΣΕ προκειμένου να ταξιδέψουν για Λάρισα. Το παιδάκι είδε τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται για τις μπάρες, τα οποία αφαίρεσε χωρίς να το καταλάβει η μητέρα του ή υπάλληλος του ΟΣΕ. Εντωμεταξύ λέγεται ότι ήταν και τα μοναδικά κλειδιά, γι αυτό και προκλήθηκε ιδιαίτερη ανησυχία τους εργαζόμενοους του ΟΣΕ Βόλου.
Οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ επειδή εκείνη την ώρα δεν υπάρχαν πολλοί επιβάτες κατέληξαν ότι τα κλειδιά μπορεί να τα είχε πάρει το παιδί, οπότε και αναζήτησαν την μητέρα και το παιδί. Μητέρα και παιδί εντοπίσθηκαν λίγες ώρες αργότερα και αφού είχαν ολοκληρώσει  το ιατρικό τους ραντεβού στη γειτονική πόλη της Λάρισας και επέστρεφαν προς το σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας. Τελικά, όπως αναφέρει η Ερτ, τα κλειδιά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους του ΟΣΕ στο Βόλο.
error: Content is protected !!