Ομιλία του καθηγητή Φιλοσοφίας Βασίλη Κάλφα για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη

milonas

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών της δράσεων και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει ομιλία του Καθηγητή Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.  κ. Βασίλη Κάλφα με θέμα: «Ο Κόσμος του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος (Ιάσωνος-Φιλελλήνων, Κτίριο Παπαστράτου) στις 19.00 το απόγευμα.

Απονομή  μεταλλίων 

Επιπλέον την Κυριακή 17 Μαρτίου στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Π.Θ. στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η  τελετή απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων και Βραβείων των επιτυχόντων μαθητών στους Μαθητικούς Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Μαγνησίας.

Θα βραβευθούν όλοι οι μαθητές  των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και για τις τρεις φάσεις του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» & ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» όπως και οι μαθητές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Τα ονόματα των βραβευόμενων μαθητών είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr

Την εκδήλωση της Τελετής Απονομής θα προσφωνήσει ο κ. Βασίλης Κάλφας, Καθηγητής Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ., ο οποίος θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμενους μαθητές.

Facebook Comments

error: Content is protected !!