Πρώτες υποψηφιότητες του υποψήφιου Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Από την βορειότερη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Τυρνάβου αποφάσισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας να ανακοινώσει τις πρώτες υποψηφιότητες για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τυρνάβου. Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους καταξιωμένους που κατεβαίνουν πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο για τον Δήμο Τυρνάβου τον Χρήστο Κερκένη και τον Χρήστο Τσούτσα.

Ο Χρήστος Κερκένης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών.Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑρβαντοβλάχωνΑργυροπουλίου επί σειρά ετών καθώς επίσης και υπεύθυνος του  αιμοδοτικού συλλόγου.Άνθρωπος με βαθιά κοινωνική και  συλλογική ευθύνη,ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο και τον τόπο, στρατεύεται μαζί μας στον κοινό αυτό αγώνα.

Σε σύντομη δήλωση του αναφέρθηκε στην αξία της ευθύνης που παραμένει πυξίδα και στάση ζωής, για όσους κρατούν ζωντανό το όραμα μιας κοινωνίας. Για εκείνους που αισθάνονται τη σκέψη,τα συναισθήματα και τις πράξεις τους ως επιλογή συνείδησης και αποδοχή των συνεπειών που επισύρει κάθε συνειδητοποιημένη πράξη….

Ο Χρήστος Τσούτσας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δόξας Αργυροπουλίου. Είναι γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου, οικογενειάρχης, δραστήριος και γεμάτος όρεξη για να προσφέρει.

Αποφάσισα να συστρατευτώ δήλωσε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα έναν νέο άνθρωπο με φρέσκες ιδέες για τον τόπο μας. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο τόσο για το Αργυροπούλη όσο και για όλο τον Δήμο Τυρνάβου.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!