ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «Συμμορία με τα χαρτομάντηλα» απειλεί σπίτια Βολιωτών – Τι να προσέξετε

Μέρα μεσημέρι δρα μία σπείρα κακοποιών στο κέντρο του Βόλου σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr.

KEN 728X100

Ένας έφηβος ρομά εισβάλει σε πολυκατοικίες της πόλης συνοδεία ενός ενήλικα είτε βρίσκοντας την πόρτα ανοιχτή είτε παραβιάζοντάς την. Χτυπούν το κουδούνι από κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά και μόλις ο ιδιοκτήτης ανοίξει την πόρτα, προσποιούνται οτι πωλούν χαρτομάντηλα και ζητούν χρήματα. Μόλις ο ιδιοκτήτης γυρίσει για να αναζητήσει το πορτοφόλι του και να δώσει κάποιο μικροποσό, δε χάνουν την ευκαιρία να μπούνε μέσα στο σπίτι και να ξεκινήσουν τη δράση τους!

Σήμερα, το πρωί “χτύπησαν” σε σπίτια της οδού Θουκυδίδου στην συνοικία των Επτά Πλατανίων όπου “μπούκαραν” στο διαμέρισμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας και προσπάθησαν να της αφαιρέσουν μικροαντικείμενα του σπιτιού, μέχρι να καταφέρει να τους διώξει, καθώς δεν φαινόταν οτι υπήρχε κάτι αξίας εντός της οικίας.

Μάλιστα, απείλησαν τη γυναίκα οτι αν ειδοποιήσει την Αστυνομία, θα επιστρέψουν…

Οι κακοποιοί ρομά προσπαθούν να “σκανάρουν” το περιεχόμενο των σπιτιών, με το άνοιγμα της πόρτας, προκειμένου να αποτελέσει μελλοντικό τους στόχο για κλοπές και διαρρήξεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί συμβουλεύουν να μην ανοίγουμε τις πόρτες σε άγνωστα άτομα και να καλούμε το “100” βλέποντας ύποπτες κινήσεις.

 

error: Content is protected !!