ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαζί για τον Βόλο»: Ο πρώτος πολίτης της πόλης ενάντια στις δυο ιστορικές της ομάδες

milonas 728x90 1
728x110 2

Σε ανακοίνωση της η δημοτική κίνηση “Μαζί για τον Βόλο” αναφέρει:

Έπειτα από την πρόσφατη ραδιοφωνική παρέμβαση του δημάρχου Βόλου σε μέσο της Αθήνας, σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έπεσαν οι μάσκες και κατέρρευσαν όλες οι ψεύτικες και υποκριτικές δηλώσεις «αγάπης» για τον αθλητισμό της πόλης μας. 

Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά  προβλήματα  της πόλης, πιέζουν για την αναδιάρθρωση, η οποία στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με το πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη(με μια προκήρυξη που άλλα προέβλεπε για την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία) αδικεί τις ομάδες του Βόλου. 

Ο άνθρωπος που ευθύνεται και για την περιπέτεια και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, που ευλόγησε τον ερχομό μιας ξένης ομάδας στην πόλη και ανταγωνιστικής στα σωματεία μας, την οποία αβαντάρει συνεχώς μέσω του Δήμου, παίρνει θέση ξεκάθαρα! Είναι ενάντια στα δύο ιστορικά σωματεία της πόλης μας. Αντί ο Δήμαρχος να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να πιέζει με σκοπό να μην γίνει αναδιάρθρωση αιφνιδιαστικά με αυτόν τον τρόπο, εκείνος βγαίνει επίσημα και τη στηρίζει. Ο στόχος είναι φανερός, να τελειώσει τις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου.

Η απάντηση της πόλης μας θα είναι ξεκάθαρη.

error: Content is protected !!