Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Μπαρτζιώκα και της Μαίρης Πύρρου στον Βόλο

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1
Έκθεση ζωγραφικής του  Γιώργου Μπαρτζιώκα  και της Μαίρης Πύρρου, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 7:30 μ.μ. με τίτλο ‘’Η Ελλάδα που… Δεν με πληγώνει’’ στον εκθεσιακό χώρο ΤΣΙΚΡΙΚΗ  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , Ιάσονος 145

Την έκθεση θα παρουσιάσει η Φούλη Τσιαμάγκα, Μουσειοπαιδαγωγός, η οποία εργάζεται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας. Στο πιάνο θα είναι η Καθηγήτρια μουσικής Κυριακοπούλου Μαρίνη.

Η εκθεση τελεί υπό την Αιγίδα  του σωματείου Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου

Οι ζωγράφοι Γιώργος Μπαρτζιώκας και Μαίρη Πύρρου εκθέτουν εξήντα (60)

ελαιογραφίες στο κοινό του Βόλου.Οι καλλιτέχνες με τον ποιητικό τίτλο « Η Ελλάδα που ΔΕΝ με πληγώνει », παρουσιάζουν

μια συλλογή με ελαιογραφίες τους, μέσα από τις οποίες προσπαθούν να αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου μας και να υπενθυμίσουν πως υπάρχει η Ελλάδα του Φωτός, της Τέχνης, του Πολιτισμού, της Ιστορίας…’Η Ελλάδα που δεν με πληγώνει θα μπορούσε να είναι μια σκέψη ,ο τίτλος ενός ποιήματος ,μια μελωδία. Ο ήλιος ,το φως, το μπλε, η Ελληνική γη σε όλο το μεγαλείο της. Ένα ηλιοβασίλεμα, μια εκκλησιά, ένα σκαρί που αρμενίζει. .Όλα όσα σκιαγραφούν την Ελλάδα που αγαπάμε, πονάμε νοσταλγούμε και ονειρευόμαστε, την Ελλάδα που δεν μας πληγώνει. Αυτή που όσο μας ξεγλιστρά τόσο βρίσκεται δίπλα μας. Αυτή που εμπνέει καλλιτέχνες και ονειροπόλους. Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 13 έως και 19 Μαρτίου 2019 με είσοδο ελεύθερη και ώρες λειτουργίας καθημερινά από 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00. Σας καλούν όλους σ’ αυτό το όμορφο καλλιτεχνικό ταξίδι.

error: Content is protected !!