ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαζική έξοδος από τον Βόλο λόγω τριημέρου – Γεμάτα αναχωρούν τα λεωφορεία και τα τρένα

milonas 728x120

Με λεωφορεία, τρένα, πλοία και αυτοκίνητα εγκαταλείπουν την πόλη του Βόλου, χιλιάδες εκδρομείς του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Γεμάτα με κόσμο αναχωρούν από τις 5.30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Τα δρομολόγια έχουν τροποποιηθεί και φυσικά έχουν μπει πολλά έκτακτα δρομολόγια. Δημοφιλείς προορισμοί είναι η Πάτρα, λόγω της παρέλασης του Καρναβαλιού, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Κίνηση καταγράφεται και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Βόλου. Οι αμαξοστοιχίες για Λάρισα αναχωρούν με πολλούς επιβάτες, με προορισμό τη Λάρισα, και τα εισιτήρια εξαντλούνται πολύ γρήγορα.

Από το πρωί το λιμάνι του Βόλου γέμισε με κόσμο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να περάσουν το τριήμερο κοντά στη θάλασσα ή στην πατρίδα τους. Δημοφιλής προορισμός η Σκιάθος, αλλά με τον “Πρωτέα” για τις Βόρειες Σποράδες ταξιδεύουν και πολλοί Σκοπελίτες.

Η έξοδος θα κορυφωθεί αύριο το πρωί τόσο στον ΟΣΕ, στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, στο Λιμάνι του Βόλου, αλλά και στην εθνική οδό, διότι πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να ταξιδέψουν με το αυτοκίνητό τους.

 

error: Content is protected !!