ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ανέκδοτο του Μπέου καταδικάζει η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Το ανέκδοτο που είπε στην εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου χθες το βράδυ ο Αχιλλέας Μπέος, καταδικάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Ριζόπουλος.

KEN 728X100 2

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Τα όσα απαράδεκτα, προσβλητικά και υβριστικά ξεστόμισε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην επίσημη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας, είναι απόρροια των σκοταδιστικών αντιλήψεων,  των αντιδραστικών και συντηρητικών ιδεοληψιών του ίδιου και της παράταξής του. Χαρακτηρίζουν συνολικά τη στάση του απέναντι στη θέση της γυναίκας και γενικότερα απέναντι στο γυναικείο ζήτημα. 

Για τη βρωμιά που ξέβρασε ο Μπέος, ακόμα μια φορά, πρέπει να απολογηθούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ που στελέχη τους τον στηρίζουν και συμμετέχουν στην παράταξή του, καθώς επίσης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που με την ανοχή της του παρέχει το «ελευθέρας» να διαδίδει τις μαύρες ιδέες του. 

Οι γυναίκες που καθημερινά δίνουν αγώνα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, για να ζήσουν οι οικογένειές τους με τον πολλαπλό κοινωνικό τους ρόλο, που είναι τα μεγάλα θύματα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και των εργοδοτικών εκβιασμών, που δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ, που πλήττονται από την ανεργία, που καθημερινά αγωνιούν να τα βγάλουν πέρα, πρέπει να καταδικάσουν το χυδαίο λόγο και την επικίνδυνα υποτιμητική στάση της δημοτικής αρχής για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του γυναικείου κινήματος ύστερα από σκληρούς ιστορικούς ταξικούς αγώνες. 

error: Content is protected !!