ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλευτής της ΝΔ δικαιώνει τον Μπέο – «Γνωστή η φημολογία για το hot spot στο στρατόπεδο»

milonas 728x90 1
728x110 2

Τη δικαίωση σε όσα ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή και διαψεύσθηκαν τόσο από κυβερνητικά χείλη, όσο και από τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, βρίσκει ο δήμαρχος Βόλου, από έναν πολιτικό της Λάρισας!

Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Σωτ. Πολύζου στην TRT είχε αναφέρει την πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του περί δημιουργίας hot spot προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο Γεωργούλα, μετά τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και υφυπουργός της Κυβέρνησης είχαν διαβεβαιώσει πως τέτοιο σενάριο δεν ισχύει και πως όλα είναι στη φαντασία του κ. Μπέου.

Όμως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα Χρήστος Κέλλας, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του κ. Μπέου, αναφέροντας πως έχει ακούσει κι εκείνος τη σχετική φημολογία, η οποία όμως παίρνει σάρκα και οστά στην περίπτωση της γειτονικής Λάρισας, όπου η κυβέρνηση αποφάσισε να στήσει ένα νέο hot spot στο εγκατελειμμένο στρατόπεδο “Υπολοχαγού Ζώγα Αργυρίου», στην Λάρισα και συγκεκριμένα στην Τ.Κ. Κυψελοχωρίου του Δήμου Τεμπών.

error: Content is protected !!