ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση Νίκου Διαμαντόπουλου για υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη Πόλη»,

milonas 728x120

Ο ασφαλιστής Ν. Διαμαντόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να συμπορευτώ με την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση κάτι που είχα αποφύγει επανειλημμένως είναι:

(1) Διαφαίνεται ένας διχασμός των κατοίκων της πόλεως γεγονός που από μόνο του οδηγεί σε ρήξη του κοινωνικού ιστού και της έννοιας της αλληλεγγύης, που τόσο πολύ χρειάζεται στις μέρες μας.

(2) Ακούω και βλέπω επιλεκτική μεταχείριση των πολιτών ανάμεσα στους δικούς μας και του άλλους.

(3) Βλέπω ένα Δημοτικό Συμβούλιο που έχει μετατραπεί σε κερκίδα φανατισμένων οπαδών από τη μία και φοβισμένων φιλάθλων από την άλλη, γεγονός που οδηγεί στον μη έλεγχο της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής, ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας.

(4) Η ενός ανδρός αρχή που δεσπόζει στην πόλη ως μοντέλο διοίκησης έχει ξεπεραστεί εδώ και δεκαετίες γιατί εγκυμονεί αυταρχισμό και διευκολύνει «συναλλαγές».

(5) Κανένα ενδιαφέρον για τον παράγοντα άνθρωπο. Δίνουμε 7.500.000 ευρώ για μηχανήματα και δεν δίνουμε 200.000 ευρώ για την έρευνα της ρύπανσης της ατμόσφαιρας και του εδάφους από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, ώστε να γνωρίζουν οι ανήσυχοι κάτοικοι της πόλεως που διαδηλώνουν με αυτό το αίτημα.

(6) Είναι σημαντικό να υπάρξει η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της ΔΕΥΑΜΒ που βρίσκετε υπό κατάρρευση, έχοντας μηδενίσει τα χρηματικά της διαθέσιμα καθώς επίσης και δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς με τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές σε ομηρία και απόγνωση. Όλα αυτά έχοντας το πιο ακριβό νερό στη Θεσσαλία.

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα υπαρκτά προβλήματα και άλλα πολλά που θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε, έλαβα την απόφαση να συμμετάσχω στην υπέρτατη Δημοκρατική διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τη Νάνσυ Καπούλα έναν άνθρωπο με συνεργατικότητα, σύνεση και εγγύτητα, με σφαιρική εικόνα του σήμερα, αλλά και ένα όραμα για το Βόλο του αύριο. Ένα Βόλο να είναι σημείο αναφοράς με βάση τις υποδομές, την ποιότητα ζωής και τον δείκτη ευημερίας των κατοίκων.

Συστρατεύομαι στον αγώνα με τη Νάνσυ Καπούλα, ώστε η πόλη και οι πολίτες του Βόλου να ζουν στην πόλη που τους αξίζει και όχι ένα Βόλο αρνητική διαφήμιση στο πανελλήνιο από τα τεκταινόμενα των διοικούντων.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους.

ΣΤΟΧΟΣ: ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !

error: Content is protected !!