Τον δήμαρχο Βόλου επισκέφθηκε το Δ.Σ. των ΑΧΕΠΑ

milonas 728x90 1
728x110 2

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο. Το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του τμήματος κ. Δημήτριο Τσόπελα, το μέλος του Δ.Σ. κ. Βαγγέλη Κωνσταντάκο και τα μέλη κ. Ιωάννη Αναγνώστου, κ. Εμμανουήλ Μένεγα, κ. Αναστάσιο Μίλτο, κ. Ανδρέα Ζέρβα και από τον Πάτερ Σωτήριο Ντάφη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσόπελας συνεχάρη τον Δήμαρχο Βόλου για το έργο που έχει προσφέρει αλλά και για τις πρωτοβουλίες που παίρνει υπέρ της Πόλης μας. Ακολούθησε ενημέρωση του Δημάρχου για τις δράσεις του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου αλλά και για την άριστη σχέση που έχει η ΑΧΕΠΑ με την δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου για τις δράσεις τους αλλά και τους πρότεινε τρόπους συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου.

Τέλος ο κ. Τσόπελας εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου, επεσήμανε ότι υπάρχει δυνατότητα ευρείας συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου, σε θέματα που αφορούν στην κοινωνία.

“Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη των συμπολιτών μας στις δυσκολίες των καιρών μας. Το κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό μας έργο θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον”, τόνισε.

error: Content is protected !!